Välj en sida

ÅRETS STORA EVENT

KSX20
GÖTEBORG  •  3-5 MAJ 2020

INSPIRATION • KUNSKAP • NÄTVERKANDE

KlubbSverige Exclusive är mötesplatsen för nätverkets ägare, platschefer och beslutsfattare. Varje år gör vi vårt yttersta för att skapa en miljö som ska bjuda in till spännande möten mellan deltagare och leverantörer som varvas med inspirerande och givande föreläsningar.

Allt detta i en varm social inramning där alla ska känna sig välkomna och där målet är att varje deltagare ska lämna KlubbSverige Exclusive med ny energi och många nya idéer som direkt ska kunna omsättas i verksamheten.

TIDER

NYHET: The Club Tour!
För de som vill smygstartar vi Exclusive 2020 redan på söndagen den 3 maj.
Vi besöker ett antal klubbar i närområdet och avslutar med en gemensam middag.
Mer info om tider, innehåll och pris kommer längre fram.

Registrering 4 maj startar: kl 09.30
KlubbSverige Exclusive 2020 avslutas: 5 maj ca kl 16.00

Och allt börjar om…

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

THE EXCLUSIVE AWARDS

WELCOME TO THE PARTY!

Vi avrundar första dagen på traditionellt vis med en trevlig middag och The Exclusive Awards. Där uppmärksammar vi de aktörer som vi anser har utmärkt sig lite extra under det gångna året.

Vil delar ut priser till Årets Klubb, Sveriges Nöjdaste Kunder, Årets Upplevelse, Lifetime Achievement Award och Årets Leverantör! 

Må bästa man/kvinna/företag vinna!

 

DELTAGANDE & PRISER

KlubbSverige Exclusive 2020 bryter ny mark och bjuder ner träningsbranschen till nyrenoverade Radisson Blue Scandinavia i hjärtat av Göteborg!

Det är ett modernt mötescenter, med flexibla möteslokaler i varierande storlek och som vi tror är perfekt för Exclusive. Modern design och teknik gör det enkelt att mötas här och professionell personal finns alltid till hands för att se till att allt flyter smidigt från början till slut. Här finns alla möjligheter till att ge KlubbSverige Exclusive en förstklassig inramning.

Välj något av våra konferenspaket nedan där allt ingår!

ENKELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i enkelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 3395 SEK

/person ex moms

DUBBELRUM

Konferenspaket som inkluderar boende i del i dubbelrum (1 natt) alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag.

Pris: 2750 SEK

/person ex moms

DAGPASS

Konferenspaket som alla programpunkter, lunch och fika bägge dagarna samt trerätters middag. Boende ingår ej.

Pris: 2295 SEK

/person ex moms

BOKA DIN PLATS REDAN NU!

Vad roligt att du vill komma!
Vänligen fyll i formuläret. Om det inte går att skicka kan det innebära att ni missat att fylla i ett fält, eller att ni fyllt i det felaktigt. Dubbelkolla det i så fall. Vi ser fram mot att ses under två härliga dagar!

 

Välj boendealternativ för deltagare 1

Välj boendealternativ för deltagare 2

Välj boendealternativ för deltagare 3

Välj boendealternativ för deltagare 4

Välj boendealternativ för deltagare 5