Välj en sida

KLUBBSVERIGE INHOUSE

Kampanjer, bilder, idéer & leads

ETT KOMPLETT MARKNADSFÖRINGSKONCEPT

Det är precis vad KlubbSverige inHouse är.

Med KlubbSverige inHouse vill vi ge dig som driver en eller flera träningsanläggningar en heltäckande marknadsföringstjänst som sträcker sig från traditionella printkampanjer till lösningar för mobilen, sociala medier och hemsidor. Vår målsättning är att alltid ligga i teknisk framkant och leverera moderna, användarvänliga och trygga lösningar.

Hjärtat av inHouse är kampanjverktyget inHouse Editor som med några få klick ger dig snyggt marknadsföringsmaterial – anpassat med ditt budskap, färger, bilder och logo. Som komplement får du även som inHouse-kund access till vår bildbank med hundratals schyssta inspirerande bilder som täcker in allt från julkampanjer till seniorträning. Med vår SMS-plattform kan du koppla på en digital leadbox till dina kampanjer och vi kan i anslutning till olika kampanjer även hjälpa dig att sätta upp effektiva och snygga landningssidor som är utformade för att öka konverteringsgraden från besökare till leads.

inHouse Editor hanterar format för traditionell print (A3, A4, 50×70 etc) till intern TV och sociala medier. 
Med KlubbSverige inHouse har du alltid snyggt och professionellt marknadsföringsmaterial. Easy peasy.

KAMPANJER

Med vår marknadsledande lösning för kampanjer, inHouse Editor, är du alltid bara några klick bort från professionellt och anpassat material.

MOBIL

Via vår SMS-plattform kan du göra smarta kopplingar och göra era kampanjer interaktiva – t ex “digital leadbox”.

HEMSIDA

Vi bygger hemsidor på en responsiv & lättadministrerad plattform som stödjer onlineköp, Instagramflöden och mycket annat.

LANDNINGSSIDOR

Vi bygger optimerade landningssidor för din kampanj som hjälper er att säkerställa att så många besökare som möjligt konverteras till leads.

l

FÄRDIGA MALLAR

I vårt kampanjbibliotek finns mängder av färdiga kampanjmallar i många olika format.
För att de ska få rätt känsla och passa just er klubb kan ni snabbt och enkelt anpassa dem med er logo och era färger.
Ni kan till och med ändra bilder och budskap om ni så önskar. Mallarna är så flexibla att det är er egen fantasi som sätter gränserna.

1. GRUNDMALL

Här ser ni ett exempel på hur en inHouse-kampanj kan se ut. I just det här exemplet uppmuntrar texten att mottagaren av budskapet ska ta steget att komma igång med sin träning. Träning är kvalitetstid med sig själv. Vi har även kopplat en premie till kampanjen – en snygg t-shirt.

2. ANPASSNING

Genom vår webbaserade inHouse-portal kan ni enkelt anpassa mallen så att den passar er. Ni behöver inga förkunskaper om formgivning, inHouse-portalen och mallen hjälper er att få ett perfekt resultat varje gång. I det här exemplet har vi bytt ut loggan, ändrat färg på text och färgblock, ändrat texten så att premien nu är en väska samt bytt bilden för premien.

3. MER ANPASSNING

Vi utgår fortfarande från samma kampanjmall, men här har vi även bytt ut bakgrundsbilden och helt tagit bort bilden för premien. Kanske vill ni erbjuda något helt annat än en t-shirt eller väska? Har ni egna bilder som ni vill använda? Det är självklart inga problem, utan det är bara att ladda upp!

  • Andel nya mallar 85% 85%
  • Nytänkande 75% 75%
  • Så mycket roligare blir det att jobba med marknadsföring med inHouse Editor 100% 100%

DIGITAL LEADBOX

Kampanjer ska väcka intresse och se ska även hjälpa mottagaren att fatta ett snabbt beslut. Som en del av KlubbSverige inHouse har vi därför lagt till SMS-kampanjer. Dessa kan i princip adderas till vilka kampanjer som helst och funkar lika bra på hemsidan, Facebook, Instagram som på posters och flyers. Tanken är att mottagaren direkt kan skicka in en intresseanmälan eller på annat sätt respondera på kampanjen. Det fiffiga är att ni får in leads på detta sätt. Alla SMS som skickas till vårt kortnummer 71120 skickas per automatik till en av er i förväg utvald e-postadress så att ni blir uppdaterade i realtid på kampanjaktiviteterna.

Vi har bl a SMS-kampanjer för utlottning av olika vinster, provträning och värvning av vän.

1. DIGITAL LEADBOX

Det här är vår version av den traditionella leadboxen, ni vet den som är gjord i kartong och där man lämnar en lapp om man är intresserad av att träna. Istället för penna och papper så skickar kunden nu istället ett SMS enligt instruktionerna. Ni får in nummer, tidpunkt och en anledning varför kunden vill träna hos er. Snacka om bra underlag!

 

2. PROVTRÄNA

Det här är en mer generell promotionkampanj som vi gjorde för Nordic Club. De ville ha material som marknadsförde deras utbud. Som en extra effekt la vi till att man även kunde få provträna en vecka gratis. Kunden får direkt ett gästpass till sin mobil där det står att de är välkomna till Nordic Club att gästträna.

3. KOM-IGÅNG-PAKET

Det här är en variant på ”Vinn ett årskort” som vi gjorde för Najadens Fitness Center. Vi använder fortfarande nyckelordet VINNA, men ändrar priset från årskort till ett kom-igång-paket.

INTRESSERAD?

Låter något av detta intressant för er? Kontakta oss då för ett förutsättningslöst möte.
Antingen kommer vi ut till er anläggning eller så börjar vi med ett telefon- ett videomöte
så får ni berätta mer om er och vilka behov ni har.